Βιογραφικό

xavelasΓεννήθηκα στο Αγρίνιο Αιτωλ/νίας  (20/10/1970) και τελειώνοντας την Πρωτοβάθμια (Ελισσαβέτιο Δημοτικό Σχολείο) και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ( Παπαζόγλειο  Γυμνάσιο & 4ᵒ Λύκειο ) στα Ιωάννινα ,εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1989) από την οποία  αποφοίτησα το 1995 με βαθμό Πτυχίου Λίαν Καλώς.

Κατά την διάρκεια της φοίτησης μου στην Ιατρική και κάτω υπό την καθοδήγηση του αείμνηστου Καθηγητού της Μικροβιολογίας κ.Αντωνιάδη  συνέβαλα ,ως ο ένας εκ των δύο συγγραφέων ,στην συγγραφή και αποπεράτωση του ακαδημαικού έργου “HIV και AIDS” to 1995 ,το οποίο διδάσκονταν από εκείνη την χρονιά και μέχρι πρόσφατα ως ακαδημαικό σύγγραμα στους φοιτητές της Ιατρικής.

Μάλιστα το ακαδημαικό αυτό έργο έτυχε τιμητικής βράβευσης από το Εμπειρίκιο Ίδρυμα Αθηνών (1999).

Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας (1995-1997) ως οπλίτη Ιατρού κατά την διάρκεια της οποίας προσέφερα τις υπηρεσίες μου στους στρατεύσιμους και στους Αξιωματικούς της VIII Μεραρχίας , από την θέση του ιατρού του 406 ΓΣΝ Ιωαννίνων (νυν ΚΙΧΝΕ).

Ακολούθως εκπλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου (1997-1998) στο Άγονο Αγροτικό Ιατρείο Βούρμπιανης Ιωαννίνων και στο Κ.Υ. Κόνιτσας , στην ακριτική αυτή περιοχή.

Την περίοδο 1998-1999 ξεκίνησα και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου ως ειδικευόμενος Ιατρός της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ των Αθηνών , θητώντας ένα περίπου εξάμηνο και στην Καρδιολογική Κλινική του ιδίου Νοσοκομείου.

Ακολούθως την περίοδο 2000-2003  ειδικεύθηκα ως Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος στην Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων οπότε τον Μάρτιο του 2003 έλαβα τον τίτλο του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου.

Ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων , της Ελληνικής Δερματολογικής εταιρίας και της Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

Εργάζομαι ως ιδιώτης ιατρός από το 2003 προσφέροντας τις υπηρεσίες μου για την θεραπεία νοσημάτων της κλασσικής Δερματολογίας αλλά και προσφέροντας υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας με έμφαση στην χρήση των λέιζερ ,των εμφυτευμάτων ,του “botox” ,της μεσοθεραπείας αλλά και όλων των σύγχρονων μεθόδων και τρόπων που προσφέρουν υγεία και ομορφιά στο δέρμα.

Χάρης Χαβέλας